Partners

CaixaBank és l’entitat financera líder en mitjans de pagament a Espanya, amb 15,6 milions de targetes en circulació de les que 10,8 milions són contactless. En els últims 12 mesos, les targetes de CaixaBank han facturat 37.067 milions d’euros en comerços (+13,4% vs 12 últims mesos anteriors) i 6.000 milions d’euros en compres per Internet. La quota de mercat de CaixaBank per facturació es del 23,3%.

Pel que fa als datàfons, CaixaBank, a través de la seva filial Comercia Global Payments, compta amb més de 368.000 TPV instal·lats, dels que el 88% son contactless. En els últims 12 mesos, els comerços de CaixaBank han facturat 44.510 milions d’euros (+11% vs els 12 últims mesos anteriors) amb 1.241 milions d’operacions (+13,2% vs els 12 últims mesos anteriors). La quota de mercat de CaixaBank per facturació dels seus comerços es del 26,9%.

CaixaBank ha rebut reconeixements internacionals per ser la primera entitat del món en impulsar alguns dels projectes clau en innovació en mitjans de pagament dels últims anys. El compromís va començar ja a finals dels anys 70 i principis dels 80 amb la instal·lació dels primers caixers automàtics a Espanya i l’emissió de les primeres targetes; Amb aquest, entre d’altres projectes, l’entitat, en col·laboració amb VISA, va ser una de les primeres a Europa en apostar per el contactless a nivell comercial. Actualment CaixaBank compta amb més de 9,5 milions de targetes amb aquesta tecnologia, amb una facturació de 7.123 milions d’euros al 2016. L’èxit d’aquest sistema ha permès desenvolupar altres projectes d’innovació pioners, com els braçalets VISA contactless, un wearable per portar la targeta al canell. De la mateixa manera, l’entitat financera va ser una de les primeres d’Europa a llençar el pagament mòbil i una de les primeres del món en arribar a un acord amb Samsung per a incorporar a la seva oferta de mitjans de pagament el servei de pagaments mòbil Samsung Pay.
CaixaBank ha arribat recentment a un acord amb Apple per oferir els seus serveis de pagament a través d’Apple Pay.

caixabank.com

Global Payments Inc. (NYSE: GPN), és líder mundial com a proveïdor de serveis tecnològics per a mitjans de pagament i està especialitzada en solucions innovadores que donen resposta a les necessitats del client. Amb seu a Atlanta (Geòrgia) i amb més de 10.000 empleats arreu del món, Global Payments forma part de l’índex S&P 500 i compta amb més de 2,5 milions de comerços i prop de 11.000 milions de transaccions processades, que representen un volum de 550.000 milions de dòlars. La companyia està present a 30 països entre de Nord-Amèrica, Europa, Àsia-Pacífic i Brasil.

Amb quasi 50 anys d’experiència, Global Payments disposa d’una àmplia varietat de solucions de pagament, que inclouen les diverses modalitats de pagament presencial, online i mòbil. Global Payments és líder en el desenvolupament de solucions mòbils contactless com Samsung Pay i, en col·laboració amb VISA, ha pilotat les solucions innovadores que han convertit els smartphones de Samsung en un instrument ideal per a realitzar pagaments. Global Payments està orientada en proveir la nova generació de solucions per al comerç i el seu software de serveis de pagament, líder en el sector, dóna servei a industries molt diverses entre les que s’inclouen restaurants, centres educatius, espais d’oci i portals e-commerce. A Espanya i Europa ofereix un servei alineat amb CaixaBank.

globalpaymentsinc.com

VISA opera la major xarxa de pagaments en botigues i establiments del món i ha ajudat a transformar la indústria del pagament electrònic des de fa quasi 60 anys, proporcionant a comerços i consumidors la via més segura i apropiada per acceptar i realitzar pagaments. Avui en dia, quan la indústria del pagament electrònic s’està desplaçant del plàstic cap a l’entorn digital, i nous “players” s’uneixen als tradicionals del sector, la missió de VISA és garantir que cada dispositiu electrònic o wearable connectat a internet esdevingui segur per a realitzar pagaments, independentment de la seva ubicació física o del dispositiu del que es tracti.

A Europa, VISA ha promogut la consecució d’aquests objectius a través de diverses iniciatives recents. El passat mes de febrer, es va inaugurar el Centre d’Innovació de VISA, al barri londinenc de Paddington, el més gran de la xarxa de centres d’innovació de la companyia. El nou centre proporciona tant als propis empleats de VISA, com als seus clients i empreses associades, un espai de col·laboració, experimentació i interacció a través de la Plataforma per a Desenvolupadors de VISA, i facilita l’accés, en modalitat autoservei, a algunes de les solucions de pagament més populars de VISA. El nou Payment Innovation HUB també brinda per a VISA la oportunitat de col·laborar amb altres líders del sector en conceptes i solucions que reforcin les últimes innovacions en matèria de pagaments.

VISA també ha anunciat l’ampliació dels pagaments mòbils a més de 12 països europeus a finals de 2017 a través del servei VISA Token. Creat per VISA l’any 2015, el servei VISA Token és una tecnologia pionera que serveix de base per al serveis de pagament mòbil més populars com Apple Pay o Android Pay. Gràcies a ella, els consumidors poden instal·lar i accedir al seu compte de pagament a través de un dispositiu mòbil de manera segura. La tecnologia VISA Token és la pedra angular de la visió de VISA sobre Internet of Things (IoT), amb la que la companyia busca facilitar els pagaments de la forma més segura i convenient mitjançant qualsevol dispositiu connectat, com per exemple un telèfon, una tablet, un dispositiu wearable o fins i tot automòbils o electrodomèstics.

visaeurope.es

Samsung disposa d’un servei de pagament mòbil, Samsung Pay, que destaca per la seva facilitat d’ús, seguretat i disponibilitat, ja que es pot utilitzar a quasi qualsevol establiment on s’admetin pagaments contactless. Per a realitzar un compra amb Samsung Pay, n’hi ha prou amb el simple gest de lliscar el dit cap amunt per la pantalla del smartphone compatible amb el servei, escanejar l’empremta dactilar i pagar.

Samsung Pay ofereix també suport per a targetes de fidelització, el que permet als usuaris accedir de forma senzilla i directa als seus programes de soci (botigues, estacions de servei, pàrquings, etc.) per obtenir ofertes exclusives, descomptes o premis des del seu smartphone Samsung Galaxy compatible. Samsung Pay està avalat per un extens ecosistema d’aliances a nivell internacional i suporta targetes de crèdit i dèbit de més de 500 grans bancs internacionals i regionals.

samsung.com

Fundada l’any 1989 i pertanyent al Grup BNP Paribas, Arval està especialitzada en el renting de vehicles de servei complet. Arval ofereix als seus clients, grans empreses, pimes i autònoms, solucions integrals per a optimitzar la mobilitat dels seus empleats o externalitzar els riscos associats a la gestió de flotes, sempre sota els principis de l’assessorament expert i la qualitat del servei. Compta amb una plantilla de més de 6.400 empleats i està present a més de 29 països, finançant més de 1.028.142 vehicles a Europa i situant-se en primera posició en el mercat europeu (desembre 2016). Arval és membre fundador de de la aliança Element-Arval Global, la major aliança estratègica de la indústria de la gestió de flotes i líder mundial superant la xifra de 3 milions de vehicles en 50 països. Dins del grup BNP Paribas, Arval pertany a l’activitat de Retail Banking.

A Espanya hi és present des de l’any 1996 i compta amb més de 500 empleats. La xifra de vehicles finançats actualment a Espanya és superior a 95.000 unitats el que la converteix en el primer operador nacional. La companyia a Espanya compta amb les certificacions ISO 14001 y 39001.

arval.com